Cases

 • Elsevier

  Pharma Solutions Platform met 300+ websites

  Met meer dan 300 websites wereldwijd is een stabiel en veilig platform een must. In 2011 ontwikkelde we daarom een eerste versie van het Pharma Solutions Platform dat draaide op basis van Drupal 6. De huidige versie van het systeem is gerealiseerd in Drupal 7. Online Agency verzorgt tevens het Content Management en de custom styling van de meeste sites op het platform, met veel aandacht voor zoekmachineoptimalisatie en rapportages.
 • TEVA Pharma

  eDetail interactieve presentaties

  Een eDetail is een interactieve presentatie op basis van HTML, CSS en Javascript. Farmaceuten kunnen deze product presentaties via een tablet tonen aan bestaande en potentiële nieuwe klanten. De detail-aid wordt middels een app gesynchroniseerd met het bronbestand. Middels een standaard proces inclusief bijbehorende flowchart is het hele ontwikkelproces van de eDetails gestroomlijnd.
 • Greenjoy

  Koppeling tussen SMS, reserveringssyteem en sloep

  Greenjoy verhuurt fluistersloepen door heel Nederland en was op zoek naar een mogelijkheid voor het realtime activeren van de sloepen door de huurders. Online Agency ontwikkelde daarvoor een systeem in Drupal 8 dat op basis van API's is gekoppeld met de back-end van het reserveringssysteem en een SMS dienst. Het systeem valideert de reservatie op basis van een aantal criteria en activeert de sloep op afstand.
 • BrandMe Media

  Webapplicatie & native iOS en Android apps

  De BrandMe applicatie toont influencers hun sociale media waardes. Deze influencers gebruiken allemaal andere devices en om zoveel mogelijk apparaten en smartphones te ondersteunen, hebben we een iOS-, Android- en webapplicatie gebouwd. Middels API-koppelingen met de grote social media netwerken worden de benodigde gegevens gesynchroniseerd met de app.