TEVA Pharma

eDetail interactieve presentaties

Dit is een voorbeeld van een klantquote over dit project. Waarbij we het kort en bondig houden zodat mensen het snel kunnen lezen. En we kunnen zo de stijling van dit element testen.

De wensen

  • Detail-aid presentaties gebouwd op basis van HTML5,  CSS3 en Javascript;
  • Gemakkelijk online en offline toegang tot de eDetail presentaties;
  • Een standaard workflow qua ontwikkelproces tussen TEVA, Havas Boondoggle en Online Agency;

Het idee

Om makkelijk en overtuigend nieuwe farmaceutische diensten en/of producten te presenteren, ontwikkelen we eDetails (ook wel detail-aid genoemd). Deze presentaties van TEVA Pharma draaien op de tablets van de vertegenwoordigers en dienen als middel om op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier het gesprek te ondersteunen. Om de workflow tussen TEVA, communicatiebureau Havas Boondoggle en Online Agency te stroomlijnen wordt er een standaard proces bedacht en vastgelegd.

De oplossing

Tiotrus Zonda Edetail door Online AgencyDuoresp Edetail door Online Agency

Het vertrekpunt is een flowchart, dat schematisch het proces weergeeft wie, wat en wanneer moet doen of aanleveren bij de realisatie van een nieuwe eDetail. In de farmaceutische branche is het van groot belang dat de nodige audits en goedkeuringen plaats vinden vóórdat de informatie uiteindelijk beschikbaar wordt gesteld. De flow zorgt voor een gestroomlijnd proces waarbij de doorlooptijd van begin tot eind tot een minimum wordt beperkt.

De presentaties zelf worden gebouwd op basis van HTML5, CSS3 en Javascript. De detail-aid wordt uiteindelijk beschikbaar gesteld aan de vertegenwoordiger via een app op de tablet. In sommige gevallen, waarbij bijvoorbeeld een presentatie op een beurs gegeven hoeft te worden, stellen we een online versie van de eDetail ter beschikking die geoptimaliseerd is voor weergave op tablet formaat middels responsive design.