Applicaties en koppelingen

Webapplicaties voor verschillende devices

Online Agency ontwikkelt op maat gemaakte webapplicaties. Als standaard beschikbare software niet voldoet of niet bestaat, bieden wij een oplossing voor de specifieke situatie van onze klanten. Het grote voordeel van een webapplicatie is dat er via elk apparaat met een internetverbinding met de software kan worden gewerkt.

Om de functionaliteit van een webapplicatie zo soepel en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. Standaard worden alle webapplicaties al responsive opgezet, waardoor ze op elk scherm of apparaat goed werken. Door specifieke optimalisaties door te voeren voor bijvoorbeeld een smartphone of tablet kunnen we er voor zorgen dat de webapp zich gedraagt en aanvoelt als een native app voor Android of IOS.

Indien het gebruik van bepaalde sensoren of techniek van een tablet of smartphone vereist is of dat er andere redenen zijn om geen gebruik te willen maken van een webapplicatie, bieden wij ook een oplossing voor de ontwikkeling van native apps voor Android, IOS en Windows.

Koppelingen van externe applicaties d.m.v. API's


Steeds vaker komt het voor dat verschillende webapplicaties met elkaar moeten worden gekoppeld. Bijvoorbeeld een webwinkel die automatisch orders doorgeeft aan de distributeur, een applicatie die berichten op sociale media volgt en daarop reageert of een applicatie die een SMS stuurt als er een belangrijk bericht is waar direct op gereageerd moet worden.

Online Agency adviseert over de beste manier om bedrijfsprocessen te automatiseren met behulp van API's (Application Programming Interface) en kan deze volledig op maat bouwen. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van de gangbare standaarden en zorgen dat de koppelingen uitgebreid worden getest en gedocumenteerd.