Content management

Volledig ontzorgd en altijd up-to-date

Het is belangrijk om een website up-to-date te houden. Dit straalt vertrouwen uit. Eenvoudig de website bij kunnen werken is een minimale vereiste. Online Agency kan hier op verschillende manieren bij helpen.

Tekstschrijver en marketeer voor uw website

Met een vast team van content managers en online marketeers bieden we hulp op content management gebied. Zowel bij de initiële opzet van de website of applicatie, maar ook na de livegang zorgen we dat de content altijd up-to-date blijft.

Het updaten van de content is goed voor zoekmachineoptimalisatie, maar zorgt er ook voor dat bezoekers een reden hebben om de site vaker te bezoeken. Onze tekstschrijvers en marketeers houden rekening met de online doelstellingen om tot maximaal resultaat te komen.

De werkzaamheden variëren van het aantrekkelijk schrijven en plaatsen van teksten tot het bewerken van afbeeldingen op de site. Optioneel kan een onderhoudscontract worden afgesloten via onze support afdeling.

Eenvoudig zelf content beheren via het CMS

Bij voorkeur leveren wij websites op basis van het Drupal CMS. Dankzij dit Content Management Systeem is het eenvoudig om de content bij te houden en nieuwe pagina's aan te maken. Tevens is het Drupal platform technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines. Kijk voor meer informatie op onze Drupal CMS pagina.