Websites en webshops

Schaalbare en op maat gemaakte oplossingen

Online Agency ontwikkelt online oplossingen op maat. Als ontwikkelteam denken we actief mee over de functionaliteiten en vereisten van onze klanten. Met onze ervaring zetten we efficiënt de wensen om in robuuste, schaalbare en toekomstgerichte resultaten.

Wij excelleren in het gebruik van de nieuwste technieken. In ons vakgebied staat de tijd nooit stil, daarom houden we alle ontwikkelingen bij om de veiligheid en stabiliteit van ons werk te kunnen waarborgen.

Content Management Systeem: eenvoudig beheer van content

We zijn gespecialiseerd in het maken van websites op basis van het Drupal CMS. Dankzij dit CMS is het eenvoudig om de content bij te houden en nieuwe pagina's aan te maken. Tevens is het Drupal platform technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Online Agency is gespecialiseerd in Drupal

Drupal is één van de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) ter wereld en is geschikt voor praktisch alle online toepassingen zoals websites, webshops of applicaties.

Drupal CMS: flexibel Open Source systeem

Drupal is geschikt voor complexe oplossingen. Een grote groep ontwikkelaars bouwt mee aan de core van het CMS, de verschillende modules (functionaliteit) en themes (look & feel). Het CMS biedt ontwikkelaars een zeer goede basis om online oplossingen te realiseren.

Kenmerken:

  • Open Source
  • Eerste release in 1999
  • Zeer geschikt voor complexe websites en webshops (zie de case studies op drupal.org)
  • Biedt een zeer goede basis voor ontwikkelaars voor custom designs en functionaliteit
  • Grote community van Drupal ontwikkelaars (meer dan 600.000)

Online Agency Platform

Ons Drupal platform biedt een gestandaardiseerde oplossing voor de basisfunctionaliteit van de meeste websites van onze klanten. Naast deze basis kan er maatwerk qua functionaliteit en styling worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Door een centrale oplossing aan te bieden kunnen de kosten voor de realisatie, maar ook voor het beheer en onderhoud na oplevering tot een minimum worden beperkt.

Kenmerken:

  • Ontwikkeld in de laatste versie van Drupal
  • Alle basisfunctionaliteiten reeds geïntegreerd
  • Volledig flexibel qua lay-out, styling en content
  • Eenvoudig uit te breiden met nieuwe functionaliteit